Zaken doen vanuit je passies

0 Comment
Mindfulness, Business, Uncategorized
Zaken doen vanuit je passies

Soms hoor ik de term ‘het nieuwe zakendoen’. Maar ik weet niet of dat de lading dekt. Het is eerder zaken doen in deze nieuwe tijd. De tijd van individuele keuzes, doen waar je goed in bent, het volgen van je passies, vertrouwen op je eigen kracht, met open blik de wereld inkijken.

Ondernemen doe je niet (alleen) met een bedrijf, een mooi logo of vanuit een strak kantoor. Ondernemen doe je vanuit jezelf, met anderen. Om wie je bent, om wat je kunt, omdat je doet waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Mensen figureren in verschillende bedrijven, nemen losse opdrachten aan, hebben ook nog een eigen bedrijf en doen vrijwilligerswerk in weer een andere organisatie. Als ondernemer laat je jezelf zien. Bijvoorbeeld via social media. Je zakelijke kant maar ook je persoonlijke kant. Je weet alles van content marketing, en in je vrije tijd geef je danscursussen. Want beide samen maken je tot degene met de juiste talenten voor de job. Vertel je klanten niet wat je doet, maar waarom je het doet.

Wanneer je past in deze tijd, dan voel je de vrijheid om ook in je zakelijk leven te kiezen voor dat waar je goed in bent. En te kiezen voor dat waar je hart ligt. En dat geluk heb ik.

Heel bewust heb ik, een aantal jaren geleden, er voor gekozen me ‘uit te leven’ als moeder van drie jongens. Thuis zijn, het huishouden runnen, en genieten van het kopje thee na school, heerlijk!
Nog beter werd het met de groei van mijn eigen bedrijf SHE IS IN THE MOOD. Bijzonder om te ervaren waar de combinatie van passies, dromen en kwaliteiten je kan brengen. En wat een diversiteit aan opdrachten er op je pad komen, allemaal toevallig zo lijkt het.
En in de toekomst komt er vast weer een fantastische kans bij. Ik kijk er naar uit mijn werkveld verder te verbreden, vanuit mijn persoonlijke passies en kwaliteiten. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen!

Ik wens jou ook het ‘nieuwe zakendoen’. Vol uitdaging, nieuwsgierigheid, passie en voldoening. Succes!

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT