Working girl

0 Comment
Styling, In the mood, My life, Uncategorized
Working girl

Als werkende moeder met twee jonge kinderen, als vrouw van een man met een heel drukke baan, en ook nog vriendin, dochter, zus en buurvrouw loopt ze altijd te rennen. Kids naar school, snel naar haar werk, op de terugweg boodschappen meepikken, en weer rennen naar balletles en hockeytraining. En er ’s avonds tijdens het koken toch nog leuk uitzien. Vriendin houdt zo elke dag alle ballen in de lucht. En haar vraag is: Wat trek ik ’s ochtends aan? Wat neem ik mee? Hoe ziet mijn tas eruit?

Soms het leuk om een moodboard te maken met iemand anders als inspiratiebron. Een overdrukke moeder met aandacht voor alles en iedereen. Heel herkenbaar!
Wat is belangrijk? Family and kids, zelfstandigheid, vriendinnen, mode en trends, naturel, sociaal actief, sportief.

Kies voor eenvoud in je kledingkast. Enkele basiskleuren als uitgangspunt van je garderobe. Zo zorg je dat al je kledingstukken altijd bij elkaar passen. Dan maakt het ’s ochtends niet uit welk vestje schoon is en welk bloesje gestreken. Bij Vanessa staan zachte pastels of poedertinten prachtig. Een hemdje, met een bloesje, en een vestje of jasje maakt dat je altijd goed zit. Op je werk het jasje aan, en naar de supermarkt alleen het bloesje. Hoge hakken kunnen ook lekker zitten. Ze maken in elk geval dat je er vrouwelijker uitziet.

Vergeet je lingerie niet! Een prachtig romantisch en soms sexy setje maakt dat je jezelf de hele dag goed en zelfverzekerd voelt.

Je tas is de belangrijkste accessoire. Hij is vrouwelijk, zakelijk, van super kwaliteit en in elk geval groot. Want niet alleen je Iphone en lipstick moeten erin, ook je Ipad, zonnebril, handcrème, drinken voor de kids, flesje water voor jezelf, appel of evergreenkoek, en nog veel meer!

En dan nog iets om van te dromen. Kids gedropt en wegrijden in je eigen auto. Een klein vrouwenautootje is juist heerlijk, geen paniek met parkeren, je scheurt overal tussendoor. Maar wel lekker opvallend en in een trendkleur, zodat je trots en zelfvertrouwen uitstraalt. Vanes droomt van een Fiat 500 in donkerpaars of een koperkleurige Mini cabrio met bruin leren dak.

Tot slot, zorg goed voor jezelf, elke dag. Een heerlijke Latte ’s ochtends, een verse smoothie, een vers broodje om mee te nemen,  het maakt dat je de dag aankunt! Geniet van een fijne dag!

 

SHE IS IN THE MOOD –  Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT