Werken vanuit je passie, een voorbeeld

0 Comment
Business, Uncategorized
Werken vanuit je passie, een voorbeeld

Werken met plezier, elke dag met energie aan de slag gaan, altijd de beste kwaliteit willen leveren, oprecht blij zijn met elke klant, net dat stapje meer doen, werken ervaren als je hobby. Dat lukt alleen als je werkt vanuit je passie.

Al vaker schreef ik over werken vanuit je passies en talenten.  En hoe dat uiteindelijk leidt naar succes, naar tevredenheid, naar geluk.

Een leuk voorbeeld van heel dichtbij.

Gisteren was ik bij de prijsuitreiking van de Gouden Tapknop van Heineken. Vele honderden horecagelegenheden dingen jaarlijks mee naar deze prijs. Cafés worden op vele punten beoordeeld.  Met mistery visits worden scores gegeven voor kwaliteit, vriendelijkheid, ontvangst van de gasten , gastheerschap en service, en natuurlijk het getapte biertje.

Café Kanaalzicht werd winnaar van de regionale Gouden tapknop. Een dorpscafé met als grootste  ambitie blije gasten. Gerund door twee jonge eigenaren, Peter en Yvonne; natuurlijk met een enthousiast team van medewerkers. Met talent voor gastvrijheid, enthousiasme en hart voor het horecavak, en die het leveren van kwaliteit als een uitdaging zien. Hun café voelt als een huiskamer, een drankje op het terras maakt je blij, een avondje kroeg staat voor gezelligheid. En dit ondernemen met passie wordt nu beloond. Een prachtig succes om trots op te zijn. Gefeliciteerd!

Ik zie het als een illustratie en bevestiging. Werken kan en mag anders. Werken vanuit je passie wordt een uitdaging die juist energie oplevert, het is de weg naar succes.

Afbeelding Kanaalzicht

Leuk als je deze post wilt delen of liken!

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT