Weekendje weg, wat neem ik mee?

0 Comment
My life, Uncategorized
Weekendje weg, wat neem ik mee?

Zin om het weekend lekker met het camperbusje weg te gaan? Heerlijk weer, water met een strandje, e-reader mee en genieten. Dat wil ik wel!

Een weekend samen weg is altijd super fijn, kort of lang. Maar stiekem denk ik met een zucht aan de hoeveelheid werk die dit oplevert. Hoezo veel werk, vraagt manlief verbaasd, twee t-shirts, korte broek, zwempak en klaar!Het is warm om alles bij elkaar te zoeken en in te pakken. Ik ren de trap op en af. Draai nog snel een mini-wasje met mijn fijnste korte broek. Ik strijk toch maar even het zomerjurkje dat mee moet. Een paar t-shirts, vier of vijf hemdjes, twee korte broeken, paar korte rokjes, ik leg alles in setjes zoals ik het wil dragen bij elkaar. Uit de grote voorraad kies ik na lang wikken en wegen twee bikini’s. Zal ik ook een strandjurkje meenemen? En het is natuurlijk heerlijk om ‘s ochtends een rondje te rennen, dus ook een hardlooptenue moet mee. Sprintje naar zolder om het shirt van het wasrek te halen. Dan mijn lingerie. Die matcht altijd met mijn bovenkleding, zwart onder zwart, roze onder roze, en een speciaal setje voor dat jurkje met de blote rug. Er gaan uiteindelijk zes setjes mee. Ik besluit om voor een nachtje weg niet te veel schoenen mee te nemen. Hakken (op een camping?), sneakers, slippers en zwarte ballerina’s die overal onder passen, super handig. Dan alleen nog een lange broek en een trui voor als het ‘s avonds kouder wordt. Ik zoek de kapstok af naar een windjackje, altijd handig om bij je te hebben.

Gelukt! Alles bij elkaar gevonden, bijna klaar om te gaan. Snel de spullen van Hans inpakken: twee t-shirts, korte broek en een zwembroek.

We gaan! Viel best mee toch, dat inpakken?

Facebook 01 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT