Thuis naar de schoonheidsspecialiste

1 Comment
Corona, My life, Uncategorized
Thuis naar de schoonheidsspecialiste

Het is een heerlijke verwennerij om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan. En ook eigenlijk een noodzakelijk ‘onderhoud’ natuurlijk. De kapper mis ik niet, maar de beautysalon wel!

In deze tijd gaat alles even anders. We moeten ons met elkaar houden aan de anderhalve meter richtlijn. Een afspraak maken bij de schoonheidssalon zit er dus niet in. Nu is mijn schoonheidsspecialiste een vrouw van aanpakken en creatieve ideeën, dus er is een mooie oplossing. Ik krijg van Yvonne een doe-het-zelf pakket, helemaal afgestemd op mijn huid en met alle uitleg erbij.
Vol goede moed reserveer ik de slaapkamer en badkamer voor mezelf. Het pakketje ziet er eigenlijk meer uit als een cadeautje. Het zit vol met heel veel kleine potjes en flesjes, allemaal genummerd, dus er kan niets fout gaan! En, o jee, twee kantjes met uitleg.

Ik begin! Ik doe mijn best alle aanwijzingen te volgen, maak keurig watjes nat, en op de juiste volgorde ga ik aan de slag met allemaal lekkere crèmepjes, die heerlijk ruiken, scrub die fijn voelt op mijn gezicht, en frisse olie om in te masseren.

Het wordt een fijn ontspannen uurtje voor mezelf, vrije tijd die je nu eigenlijk dubbel zo hard nodig hebt. Natuurlijk mis ik de handen en het lieve geklets van Yvonne, en er is geen ontspannende gezichtsmassage, maar het wordt wel een zen moment voor mezelf. Ik kan de dag weer aan!
Ik ga haar nu vragen welke oplossing ze heeft voor het kleuren van mijn wimpers en wenkbrauwen.

Dank je wel Yvonne! Tot snel bij jou in de salon!

Facebook 01 Twitter 01 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT