Sieraden met jouw verhaal

0 Comment
Wannahaves, Uncategorized
Sieraden met jouw verhaal

Alle vrouwen zijn dol op kadootjes, toch? Een mooi boek, bloemen, lingerie… je maakt ons er blij mee. Maar heel bijzonder is het om een sieraad te krijgen. Een ring die vertelt dat hij altijd bij jou wil blijven, een armbandje als herinnering aan een bijzondere dag of een hangertje dat betekenis geeft aan jullie samen zijn.

Heel bijzondere sieraden worden ontworpen door Vanya Cobben.

Vanya is een jonge, ondernemende vrouw die, naast haar werk als organisatiecoach, haar creatieve droom is gevolgd. In haar atelier in Maastricht ontwerpt ze sieraden die voor jou persoonlijk op maat kunnen worden gemaakt, onder de naam DiVaan. Vanya maakt alle sieraden met de hand. Van zilver, zoetwaterparels en natuurlijke edelstenen.

Ze vertaalt jouw persoonlijke verhaal, eigen herinnering of gevoel naar een prachtig sieraad. Dat kan door bijvoorbeeld de naam van je kind, of een enkel woord er aan toe te voegen. Maar je mag ook een haarlokje, een eigen steentje of schelp of een stukje van een foto meegeven. En daar maakt Vanya iets bijzonders van. Speciaal voor jou.

Op haar website DiVaan zie je prachtige voorbeelden ter inspiratie en kun je ook terecht voor mooie colliers, aparte ringen of opvallende oorbellen die ze al in het voren heeft gemaakt.

Facebook 04 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 03

LEAVE A COMMENT