ShoppingPrince vertelt een verhaal

0 Comment
Business, Uncategorized
ShoppingPrince vertelt een verhaal

Wanneer ik een opdracht afrond, betekent dit voor mijn opdrachtgever meestal de start van een nieuw begin! En nu betekent het de opening van een winkel! Ik maakte moodboards voor de inrichting en sfeer van de winkel, en werkte een inrichtingsplan voor ze uit. Binnenkort opent ShoppingPrince haar deuren!

Aan de Prinsestraat in Den Haag wordt binnenkort deze nieuwe concept store geopend. De Prinsestraat ligt in het Haags Hofkwartier, nabij Paleis Noordeinde en het stadscentrum. Het huidige winkelaanbod is er divers met veel bijzondere speciaalzaken. Hip Den Haag winkelt hier bij trendy mode zaken of op zoek naar nieuw design. Een mooie en gezellige winkelbuurt die past bij de huidige winkelconsument die vooral op zoek is naar beleving en verleiding.

ShoppingPrince vertelt met al haar producten een verhaal. Producten van creatieve en enthousiaste ontwerpers die soms een glimlach bij je oproepen maar altijd opvallen door duurzaamheid en een bijzonder design. Zo vind je er schillen van een bijzondere vrucht uit Nepal die je was schoner wassen, stoere leren sieraden met de hand gemaakt door ambachtsmannen uit Kroatië maar ook romantische brocante of originele industriële lampen.

De winkel nodigt uit om binnen te komen, straalt door eenvoudig kleurgebruik rust en eenheid uit, maar roept door zijn bijzondere inrichting vooral ook veel nieuwsgierigheid op. Met een assortiment in het top midden en hoger segment richt ShoppingPrince zich op mensen die bewust in het leven staan, met aandacht voor de wereld om hen heen, en met aandacht voor mooie dingen.

Nog een paar dagen moet er hard geklust en geverfd worden, dan kan eindelijk de deur open van een prachtige winkel. Ik hoop op een heel mooi begin voor deze sympathieke ondernemers! Veel succes!

 

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT