Sfeer en inrichting – Undies exclusieve lingerie

0 Comment
Styling, In the mood, Uncategorized
Sfeer en inrichting – Undies exclusieve lingerie

Een van de eerste moodboards maakte ik voor mijn winkel, Undies exclusieve lingerie. Wat lijkt het lang geleden! Met een moodboard wilde ik aangeven welke sfeer de winkel moest uitstralen. Kernwoorden die dat omschrijven zijn: frivool, charmant, romantisch, erotisch, toegankelijk, persoonlijk, gastvrij, luxe.

De winkel in exclusieve, luxe lingerie is gevestigd op een zichtlocatie in het centrum. De vrouwelijke klant is zelfbewust, hecht waarde aan mooie kleding, kiest voor kwaliteit, wil verwend worden.

Bij binnenkomen van de winkel voel je hoe welkom je bent, je wordt als klant gastvrij ontvangen, de inrichting straalt luxe maar ook huiselijkheid. Lingerie wordt getoond in een romantische setting.

De etalage toont duidelijk het assortiment lingerie, de deur staat open, iedereen moet gemakkelijk binnenlopen. De kleurstelling binnen is crème wit met warm rood. Hout-accenten zoals een houten vloer, leestafel en bankjes bij de paskamer zorgen voor romantische huiselijkheid. Op de toonbank een vaas met rozen of ander groot boeket.

Gordijnen voor de paskamer zijn van velours gecombineerd met voile. Grote spiegels met vergulde lijsten, zachte karpetten, romantische koperen kledinghaken.

 

SHE IS IN THE MOOD – Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT