Running!

1 Comment
Running, Uncategorized
Running!

Sinds ik me gestort heb op het hardlopen is er een compleet nieuwe wereld voor me open gegaan. De running world! De wereld van hardloopschemas, neutrale loopschoenen, runkeeper, intervaltrainingen en isotone drankjes. Maar vooral een nieuwe wereld van hardloopmode! Een paar items om met je te delen.

Veiligheid boven alles, dus ‘s avonds draag je een hesje met reflecterende strepen. Natuurlijk geen lelijk geel wegwerkershesje. Ik heb een hesje van roze kant met zilveren reflectie-strepen.
Lampjes om je bovenarm, om ook in het donker zichtbaar te zijn, zijn er in alle kleuren. Geel, groen, rood, zelfs blauw. Kies de kleur die past bij je outfit!

Adidas voert een super strakke collectie, ontworpen door Stella McCarthy. Vrouwelijke shirts, tops die te mooi zijn om in hard te lopen, en bijzonder elegante running shoes.

Sportkleding ontworpen voor en door vrouwen, dat is de slogan van het Zweedse merk Rohnisch. Functionele life style sportkleding, vol kleur en een fijne, vrouwelijke pasvorm. Met aandacht voor leuke details zoals een kleine opening voor je paardenstaart in je hoody.

Gisteren was ik te gast bij een modeshow van hardloopkleding, georganiseerd door PK Runningshop. Een leuke avond vol kleur en functionaliteit, met deskundig advies, maar ook genieten van een glaasje bubbels en lekkere hapjes.
Sportieve dames en heren showden ook het merk Odlo. Een Zwitsers familiebedrijf met aandacht voor de wereld om ons heen. Een combinatie van hoogwaardige materialen voor de nodige wind- en waterdichtheid samen met een eigen look zorgen voor een functionele collectie outwear en running mode.

En mijn eigen outfit? Mijn turkooizen Brooks schoenen matchen met mijn underwear en mijn zwart-zilveren tight kleurt prachtig bij mijn felroze shirt. Ik ben klaar voor een rondje rennen door het bos!

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0
  • Marcel V

    27/07/2018

    Ik trek altijd een merkloos oud afgedragen T-shirt en een oude versleten korte broek aan. En in de winter een lampje van de Action erbij.

LEAVE A COMMENT