Running!

0 Comment
In the mood, Running, Uncategorized
Running!

Inspiratie voor dit moodboard komt vanuit het hardlopen, een fijne passie in mijn leven. Meer dan een hobby wordt het. Het wordt een lifestyle. Eetpatroon, op tijd naar bed, goed drinken, de nieuwste gadgets en een aantrekkelijke running outfit.

Hardlopen is zo veel meer dan sporten. Nieuwe doelen vormen weer een nieuwe uitdaging. Het maakt dat je bewust bezig bent met je gezondheid, je leefpatroon en je voeding.

Drie keer per week ga ik. Hardlopen, rennen, genieten. Het liefst in het bos. Ik ren door rul zand, over verharde paden, soms ook door plassen en modder, maar wat is het heerlijk! Bijna geen tijd om rond me heen te kijken en te genieten van de natuur. Letten op mijn ademhaling, op de landing van mijn voeten en af en toe een blik op de Polar die vertelt hoe ik me voel.

Als ik niet ren verdiep ik me in hardloopschema’s. Ik schrijf me in voor een paar leuke en afwisselende wedstrijden. Want een nieuw doel staat weer en een nieuw PR moet worden gehaald.

Natuurlijk shop ik voor running gear. Tights in zwart, shirts in felroze, een kek jasje, schoenen op maat en op kleur, want ook fashion is een passie.

Gezond eten: pasta en salade, veel drinken: water en groene thee, tijdschriften: Runner’s world en Losse veter, en steden als Rotterdam of New York krijgen plotseling een tweede betekenis.

Want running staat voor een lifestyle!

 

SHE IS IN THE MOOD  Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT