Kleurrijke bus

0 Comment
Styling, My life
Kleurrijke bus

Niets zo fijn als samen een weekendje weg. Warme trui mee, korte broek natuurlijk ook, en dan gaan. De kids zijn nu groot genoeg om voor zichzelf te zorgen. Sterker nog, er klinkt een klein gejuich als we een paar dagen weg plannen, kan er thuis een feest gevierd worden.

Vorig najaar kochten we onze nieuwe camperbus. De kleine Volkswagen hippie-bus werd ingeruild, voor meer comfort, voor iets meer luxe. En zeker waren we echt super blij met onze nieuwe bus. Maar het bleef toch wel een beetje saai, dat grijs. Tijd om de bus te pimpen.

Kleurrijk, sportief, en vrolijk. Dat zijn de waarden die passen bij onze bus. Samen genieten van korte trips, soms van de natuur en hardlopen, maar ook genieten van een mooie stad of bijzonder museum. Even bijtanken na een week hard werken. Deze uitstraling moest onze camper krijgen.

En zo is het geworden! Op de zijkant staat nu een grote, kleurrijke kraanvogel. Zijn staart doet denken aan de kleuren van de regenboog. De kraanvogel staat symbool voor een lang leven vol geluk. In de Chinese beeldende kunst zie je vaak kraanvogels die de ziel van een overledene wegbrengt naar de hemel. En omdat een kraanvogelpaar hun hele leven bij elkaar blijft staat de kraanvogel ook voor trouw en liefde.

Deze mooie symboliek past bij ons. We kijken uit naar de zomer, naar de vakantie en alle trips die we gaan maken met onze bus!

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT