Ik mis ze…

0 Comment
My life, Uncategorized
Ik mis ze…

Kinderen worden groot. Ze leren eigen keuzes te maken, soms vallen ze daarbij maar meestal gaat het goed. En daarbij hoort ook ‘op kamers gaan’. Een eigen huishouden, een ander thuis.

Dat het stiller is in huis dat went, en is soms ook wel fijn. Niet meer voor vijf man koken maar voor twee of drie scheelt een hoop boodschappen halen. En denk eens even aan de tijdwinst bij het bedden verschonen. Eigenlijk lukt het me prima om te leven met ‘weekend kids’.

Maar heel soms, is er even een momentje, waarin je niet op let, en dan komt ie toch even binnen. Bij de AH, gewoon achter het winkelwagentje maar zonder zoon die helpt de sushi’s uit te kiezen. Bij het stofzuigen boven als er twee kamers leeg en onbewoond lijken. En als er onverwacht een appje komt, ís het goed als ik vanavond mee eet?

Ik mis ze.

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT