Herfst in kleur!

0 Comment
In the mood, Uncategorized
Herfst in kleur!

Een wandeling met onze hond Jente inspireerde tot dit moodboard. Wat is de herfst toch mooi! De zomer voorbij, maar nog geen winterkou. Soms genieten van de zon, en soms rennen door de regen. En je haren door elkaar van de wind!

Waarden die passen bij dit moodboard zijn: kleur, warm, rood-bruin-paars, wind en regen, herfstzon, uitbundig, sfeer, genieten, dikke truien, samen wandelen

Een wandeling in een heerlijk najaarszonnetje, genieten van een veelheid aan kleuren om je heen. Bladeren van licht geel, oranje tot diep donker rood. Kale takken al bijna zwart. Prachtige struiken vol rode bessen. Warm paarse of soms fel roze heidestruiken. Licht groene, prikkende kastanjebollen en vuil bruine paddestoelen. De natuur ontploft!

In spijkerbroek en met stevige schoenen of laarzen aan schop je met plezier in grote hopen dorre bladeren. Stiekem pluk je een takje vol rode bessen van een struik, en een hele bos gekleurde herfstbladeren gaan mee om thuis in een vaas te zetten.

Haal nog meer kleur in huis met een grote bos roze en paarse dahlia’s of met een grote bos rozenbotteltakken. Op je bank komen zachte, wollen plaids of een heerlijk bont deken. In een grote schaal combineer je kastanjes met andere vruchten als peren en appels.

Zorg voor een geur van warmte en gezelligheid. Maak stoofpeertjes met rode port en kaneel zodat je hele huis lekker ruikt. Geurkaarsjes aan, dikke sokken, een grote kop warme zoethout thee en samen genieten!

Draag bij je winterjas een zacht bontje in donkerpaars of bruin. Een vilten hoed is vrouwelijk en toch stoer, maar kan natuurlijk alleen als het niet waait! Een mooie gebreide trui met gevoerde leren laarzen, en leren handschoenen in een felle herfstkleur maken je outfit compleet. Ook je lipstick en nagellak kies je in donkerpaars of roze-bruin.

Kijk om je heen, geniet van de natuur!

SHE IS IN THE MOOD Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT