Een nieuwe bank!

0 Comment
Styling, In the mood
Een nieuwe bank!

Onze oude bank is aan vervanging toe. De zittingen zijn ingezakt, de kussens laten zich niet meer opschudden. De kleur is in de loop der jaren veranderd in een ondefinieerbaar bruin of groen. Een mooie schapenvacht en een fijn gebreide plaid zijn geen modieuze details maar bedekken de kale plekken, scheuren en vlekken.

Maar met een nieuwe bank moet er ook een nieuwe televisiekast komen. Zodat alles weer bij elkaar past. En zou het dan ook niet leuk zijn om een nieuw vloerkleed erbij te zoeken? Leuke bijzettafeltjes om alles compleet te maken? Tijd voor een moodboard!

En wat mij normaal gesproken voor anderen geen moeite kost, lukt me nauwelijks voor mezelf. Zonder problemen neem ik een opdracht aan voor het ontwerpen van een nieuwe winkelinrichting, vol enthousiasme richt ik een nieuwe praktijkruimte in. Andere kantoorinrichting, ik doe het voor je. Weloverwogen en goed onderbouwd vertel ik mijn styling ideeën.

En voor mijn eigen huis… ik kan niet kiezen! Stiekem moet ik wel lachen om mezelf. In drie dagen bezoek ik tientallen winkels en websites, en ik durf het bijna niet toe te geven, maar in een week kom ik vijf keer bij de IKEA.

Maar het is gelukt hoor! Eerst een moodboard. En dan een nieuwe zitkamer. Kom je kijken?

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT