Dresscode Gala

0 Comment
Nog mooier!, In the mood, Uncategorized
Dresscode Gala

Een uitnodiging voor een gala is heerlijk om te krijgen. Genieten van de voorpret; jurkenstress, want wat trek je aan, winkelen voor het juiste schoentje en een fijn nieuw luchtje. Op een galafeest waan je je Assepoester, vrouwelijk en elegant, met een knappe man en dansmuziek om het sprookje compleet te maken.

Een gala feest met dresscode Black tie is een prachtige aanleiding om te gaan winkelen voor de mooiste jurk. Vrouwelijk in het lang, of een elegante korte jurk om in te dansen; met een strak aangesloten lijfje of een wijde zwierige jurk; strapless of toch een mouwtje; de jurkenstress is begonnen.

Een cocktailjurkje kan elke kleur hebben zolang het maar feestelijk is. Bij het jurkje draag je natuurlijk vrouwelijke hakken zoals pumps of een sandaaltje en een kleine clutch in dezelfde kleur. Een sexy look mag! En een uitdagend decolleté vraagt ook om schitterende sieraden of een parelsnoer. Lange galajurken in zwart of vuurrood zijn adembenemend. Kies er eventueel lange, satijnen handschoenen bij.

Voor mannen is de dresscode meestal heel eenduidig.  Alle mannen zien er stoer en knap uit in hun zwarte smoking met wit overhemd. Glimmende zwarte schoenen en gouden manchetknopen maken hun outfit compleet.

Voel jezelf Assepoester als je de feestzaal binnenloopt, dans de hele nacht, drink stiekem een glas champagne en geniet van een prachtig feest!

 

SHE IS IN THE MOOD  Moodboards, styling inspiration by her

 

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT