Boudoir voor haar

0 Comment
Styling, Nog mooier!, In the mood, My life, Uncategorized
Boudoir voor haar

Soms is er op de bovenverdieping een extra slaapkamer. Vaak wordt het een rommelkamertje waar de strijkplank wordt gestald. Of er komt een rij kledingkasten te staan waarin een oud smoking, de ski-jacks en andere minder vaak gebruikte jassen komen te hangen. Wat zou het heerlijk zijn om deze kamer in te pikken en er een Boudoir voor haar te creëren. 

Het liefst wil ze een super vrouwelijke ruimte. Om aan te kleden, heerlijk te rommelen met poeders en parfums, om te kunnen draaien en tutten voor de spiegel, om zichzelf mooi te maken! Een kamer vol schoonheid en vrouwelijkheid, zachtheid, privacy, geheimzinnigheid, verlangen, romantiek, sereen en zinnelijk.

De kleuren zijn zacht en poederachtig. Licht zalmroze, off white, poederbeige passen hier prachtig bij. Een romantische kaptafel, brocante spiegels, zachte kussentjes, een Queen Anne stoeltje met fluwelen zitting vormen de meubeltjes. Vrouwelijke accessoires zoals een poederdoos, gouden spiegeltjes, fraaie haarborstel, exclusieve parfumflesjes zorgen voor een super vrouwelijke omgeving. Wellicht nog een romantisch schemerlampje op een klein nachtkastje of tafeltje.

Een beetje spannend en geheimzinnig wordt het door zwart kanten lingerie, een elegant nachthemdje of fraaie naadkousen te laten slingeren. Het staat ook mooi om je mooiste nachthemdjes op een hangertje in de kamer te hanger, liefst met ook nog zwoele, sexy muiltjes eronder.

Zorg dat het er heerlijk ruikt, door stiekem een wolkje parfum te sprayen!

 

SHE IS IN THE MOOD –  Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT