Bedrijfskleding voor het goede doel

0 Comment
Geef om de aarde..., Business, Uncategorized
Bedrijfskleding voor het goede doel

Bedrijfskleding die uit de collectie is gehaald, of door een vernieuwde huisstijl niet meer wordt gebruikt, wat doe je er mee? Of oude modellen die ongebruikt in de kast liggen? Weggooien is zonde.

Op initiatief van bedrijfskledingspecialist Company2Wear, wordt in Sassenheim al deze tweedehands bedrijfskleding ingezameld. En de opbrengst daarvan is voor UNICEF. UNICEF zal de volledige opbrengst van de actie besteden aan de zorg voor kinderen in Mozambique. Kinderen die vaak al op jonge leeftijd overlijden aan de gevolgen van slechte voeding, onhygiënische omstandigheden en ziektes zoals aids.

Company2Wear is een leverancier van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotionele kleding voor diverse branches; logistiek, zorg, bouw, horeca zijn er vooorbeelden van.  Het bedrijf voelt zich maatschappelijk betrokken bij de wereld om ons heen. Niet alleen goede producten aan hun klanten leveren, maar zich ook daadwerkelijk inzetten voor een betere wereld zonder armoede.

Het inzamelen van de kleding gebeurt door de stichting KICI. KICI is in Nederland een organisatie die met kledingcontainers door het hele land zorgt voor de inzameling van textiel. Herdraagbare kleding wordt opnieuw gebruikt natuurlijk.  En het onbruikbare textiel wordt gerecycled tot bijvoorbeeld isolatiemateriaal voor huizen, nooddekens voor het Rode Kruis, poetslappen of grondstof voor vloerbedekking. Bij de stichting KICI gaan alle opbrengsten naar goede doelen.

Bedrijfskledingleverancier Company2Wear draagt nu ook haar steentje bij. Want tot eind van het jaar kan elk ander bedrijf daar terecht voor het inleveren van werkjassen, broeken, bedrijfspolo’s of- truien. Een mooi initiatief!

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT