Beautiful made by beautiful people

0 Comment
Wannahaves, Uncategorized
Beautiful made by beautiful people

Zo worden de handgemaakte sieraden aangeprezen van IssaMadeBy. Ambachtelijk, uniek en stoer, en met een eigen verhaal.

Onderneemster Ingrid Hoffman vertelt vol enthousiasme hoe haar bedrijf is ontstaan. ‘Op vakantie in Kroatië ontdekte ik deze prachtige, leren armbanden. In een klein atelier, werden ze met de hand gemaakt door twee hardwerkende ambachtslieden.’ Terug in Nederland groeide haar bewondering voor het vakwerk van de makers van deze sieraden uit tot een concreet bedrijfsplan. IssaMadeBy werd geboren.

Ingrid laat nog steeds de sieraden maken door Bruno en Rajko op het Kroatische eiland Vis. En sinds kort is het assortiment uitgebreid met riemen en armbanden van Caroline, een Nederlandse vakvrouw.

Ingrid is druk met alle onderdelen van haar bedrijf. Ze bepaalt de nieuwe seizoenskleuren, koopt zelf het leer in, overlegt met de ontwerpers en ze verkoopt haar sieraden zelf.

Ik ben nu de gelukkige bezitter van een mooie, stoere, zilverkleurige armband. Het leer is zacht en fijn afgewerkt, dus het sieraad draagt heerlijk! En te weten waar mijn armband vandaan komt en wie mijn armband maakte, maakt hem extra speciaal!

Heb je dit blog met plezier gelezen? Fijn als je dat wilt delen!

20140407-091948.jpg

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT