Wintertuin

0 Comment
In the mood, My life, Styling, Uncategorized
Wintertuin

’s Zomers is de tuin voor velen geen probleem. Je zet alle plantenbakken vol met zomerbloeiers en de tuin ziet er gezellig uit. Maar wat doe je in de winter? Als alles dor en uitgebloeid is? Ook in de winter wil je graag een tuin die warmte en sfeer uitstraalt. Een plek waar je kunt zitten, niks doen, even weg. Ter inspiratie maakte ik dit moodboard.

Een wintertuin is zeker zo gezellig om in te zitten als zomers op je terras vol bloembakken. Laat daarom ook in de winter een paar stoelen of alleen een bankje buiten staan.  En zodra het winterzonnetje zich laat zien, naar buiten!

Het is heerlijk genieten in je warme trui voor de buitenhaard of vuurkorf. En zorg voor gezellige kussens en een paar lekkere fleece dekens voor over je benen. Warme chocomelk erbij!

De bloembakken in je tuin kun je een paar keer per jaar opnieuw vullen. Na de zomerbloeiers en paars gekleurde heide uit de herfst, maak je voor de winter de bakken gezellig met veel groen en rood. Bijvoorbeeld door er groenblijvende kleine struikjes in te zetten zoals een mini conifeer of buxus. En dan aanvullen met sfeervolle rode bessenstruikjes!

Zet veel kaarsen, windlichten of lantaarns bij elkaar op een tuintafel. En dan combineren met lege bloempotjes. Niet te nieuwe potjes, maar een beetje groen en verweerd is juist mooi.

Kaarslicht is fijn romantisch en ook prachtig om naar te kijken vanuit je warme huiskamer, met de gordijnen open om van je tuin te genieten. Nog specialer is het om fakkels aan te steken.

 

SHE IS IN THE MOOD – Moodboards, styling inspiration by her

Facebook 0 Twitter 0 Linkedin 0 Pinterest 0

LEAVE A COMMENT